Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Naperoitten kevättakit
Viimeviikon askartelun paskarteluja olivat nämä takit. Etsin Lasselle vähän siistimpää takkia kuin ihan perus ulkoilupuvun takkia enkä sitten millään löytäny. Jos sitten sopiva osui kohdalle niin en sitten millään raaskinut laittaa 70-80 € likoon. Eihän siinä sitten auttanut kuin tepastelle Eurokankaaseen. Palalaareista löytyi sitten farkkukankaat ja puuvilla vuoriin. Otin samalla Liinullekin takkikankaat ja kesämekko kankaan. Oli ihan kiva pitkästä aikaa ommella, eikä suurempia ongelmiakaan tullut. Mitä nyt Liinu ei lämmennyt yhtään sovituksille, kun taas Lasse keekoili peilin edessä ihaillen itseänsä. Ihan tuli mieleen kun Leena-serkun kanssa tehtiin tenavana omat hupparit. Harmi kun ei niistä ole kuvia muistona!

4 kommenttia:

 1. Jos minä olisin pieni tyttö, tahtoisin juuri tuollaisen takin.

  VastaaPoista
 2. Heissulivei, Marja!! Kiva löytää sinut 'uudelleen'....siitä voi syyttää Sinikkaa ;)
  Ihmettelinkin, kuka Marja kouluajoilta oli viestitellyt blogiini, en muistanut kuin yhden kansakouluajoilta, mutta kun kysyin häneltä, eihän se ollutkaan...ja taas mietin....sitten juppas, että oisitko sinä :)
  Tervetuloa tähän maailmaan, tästä ei vaan pidä ottaa ressiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Eeva! Joo, Sinikkahan se vihjaisi että olet kirjoitellut blogia. Yritän olla stressaamatta, kiva kun saa vähän koota näitä tekemisiään tänne sivuille.

   Poista