Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Stadin kierros suoritettu!

 Oikein "piristävä" reissu Helsinkiin on ohi. Jukan ja mun entinen työkaveri Rokki majoitti meidät ja tekaisi oikein maittavan paistin. Illalla lähdettiin keskustaan kyläilemään. Sattui hassusti että molemmat kyläpaikat olivat ihan lyhyen matkan päässä toisistaan Krunikassa. Meikä käväisi torigrillin aikaisen työkamun ja hänen avomiehensä tupareissa ihan siinä rannan tuntumassa. Viljo- kissi ei heti lämmennyt lahjaksi tuomalleni pedille mutta ihan lupaavasti uskaltautui haistelemaan sitä väkijoukosta huolimatta. Tarjoilu täytyy ihan erikseen mainita tässä yhteydessä kun oli niin hyvät sapuskit. Oikein lämmöllä jään
muistelemaan marinoituja avokadoja. Vinkkua oli tarpeeksi ja sitä oli oikein miellyttävä lipittää tätä maisemaa katsallessa! Ja oikein tuttu maisema onkin. On sitten todella monta kertaa päästelty noita mutkin edestakas kun touhuttiin uutta Halkolaituria ihan tuohon mutkan taakse. Päivällä ruuhkassa oli hieno katsalla merimaisemaa kuorma-auton ratista ja kutoa sukkaa valojen vaihtumista odotellessa.


Sitten suuntasinkin askeleeni seuraavaan kohteeseen josta löytyi näinkin edustava bändi vetämästä treenejä. Musiikissa oli kyllä vielä sen verran hiottavaa että lähdimme cityn sykkeeseen tuulettumaan ja päädyimme tosi menevään mestaan jota kutsutaan Mummotunneliksi!


Ja minähän olen niin pöljä etten osaa linkittää silleen hienosti, mutta googlettamalla löytyy lisää tietoa tästä varttuneemman väen hippapaikasta. Suosittelen! No, siis tässä vaiheessa oli tullut jo väsy muutamalle remmin jäsenelle ja minun kanssa juhlimista jatkoi vielä meidän viimeisen kyläpaikan isäntäpari. Terassikujalla soitti oikein loistava coverbilebändi ja meno oli kyllä aika hilipeetä, ihan jalkaraukkojani särkevät. Hodarikärryn kautta Koskelaan nukkumaan,eikä kello siinä vaiheessa ollut puoltayötä pidemmällä. Ei vanha jaksa,ei. No puolustukseksi täytyy sanoa että juhliminen alkoi jo iltapäivällä kahden aikoihin, että eiköhän sitä ollut siinäkin.

Sunnuntaina ajeltiin sitten kotiin väsähtäneinä, eikä muistettu käydä Pöllibaarilla Hartolassa vaihtamassa fyrkat takaisin euroiks...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti