Sivut

perjantai 20. syyskuuta 2013

Minnin elämää                   
Tässä tulisi nyt pitkästä aikaa Minnin kuulumisia. Niissä nyt ei sitten hirmuisesti kerrottavaa ole :)
                  
Minnin viettää usein aamupäivänsä laitumella mutta ilmoittelee sitten haluavansa tarhaan ja päiväunille katoksen alle. Sieltä on hyvä muistutella minua ruoka-ajoista ja vesisangon tyhjenemisesta sekä seurailla kanojen telkemisiä. Liinu käy välillä taputtelemassa ja syöttelemässä omenia. Tuulisella ilmalla Minnin harrastuksiin kuuluu villiinnyttää itsensä ja kirmailla tarhan rinnettä yläkulmaan ja alas minkä kintuista pääsee.


Syyskuu on ollut niin lämmin että ainakin täällä meillä on ihan järkyttävät määrät polttiaisia liikekannalla iltaisin. Minni onkin jo yhdeksän aikaan tulossa sisälle innokkaana vaikka muuten voisi olla parikin tuntia pidempään.


Omassa karsinassa on ikkuna josta voi katsella jalottelutarhaan ja vielä siistimättömään tallin takapihaan. Siellä lojuu vielä edellistalven lantakasa ja ylisiltä heitetyt ties monenko vuoden heinät. Eiköhän niistä päästä eroon lähiaikoina.


Tässä tallia Minnin karsinanovelta ulko-ovelle kuvattuna. Siis sama kuva kun ylempänä mutta ilman Minniä. No, tulipa nyt ladattua...:) Ja alla ulko-oven suunnalta. Minnin karsina siis tuo perimmäinen ,kahdessa muussa on heiniä ja toivottavasti ensivuonna saisi pari lammasta asustelemaan yhteen karsinaan. Parille maisemoijalle olisi duunipaikka!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti