Sivut

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Uudessa kodissa!Nyt on sitten muuttohärdelli suoritettu ja maallinen omaisuutemme siirretty Tikkakoskelta Juupajoelle. Kaikki tavarat ei ole vielä paikallaan kun täytyy vähän fiksailla kaappeihin hyllyjä ja vintille vaatetankoa ja jne. jne. Työn alla on Minnin aitauksen kuntoon laittaminen ja laitumenkin aidat pitäisi kunnostaa. Kanalakin odottaa siivous vuoroaan kun kanat saadaan toivottavasti ainakin heinäkuun aikana. Että puuhaa riittää jo ulkosalla. Sisällä on suunnitteilla maalien vetämistä seiniin ja vähän tapetointiakin. Ei siis tule ihan heti hetkeä että pitäisi miettiä mitäköhän tekis...
Pihassa on ihana kukkapenkki joka on täynnä eri aikaan kukkivia kukkasia ja joiden nimistä ei minulla ole mitään tietoa. Keskityn siis vain nauttimaan niiden kauneudesta.


Postilaatikolta kuvattuna meidän piharinne jolle täytyy kaivinkoneella tehdä jotain. Henk.koht. suosiolla ajan auton takapihalle kun on tämän rinteen olen todennut hyvin "haasteelliseksi".

Minnin laidun jossa nyt talven jäljiltä langat repsottaa. Jos sais jonkun naapurin syksyllä kyntämään niin olisi vähän kukkeampi laidun ensi kesänä.

Minnin tarha tallin takana, jossa on katos ja tallin toisessa päässä pihatto. 


Talli jossa parin hepan karsinat ja pari kanalaa. Tässä etualalla kanojen ulkoaitaus.Talo takapihan "parkkikselta" (kaivinkoneelle töitä) kuvattuna. Takapihalla on ihana vanha omppupuu joka nyt kukkii kauniisti. Omenat on siinä kuulemma aika kirpakoita joten mehustamaan sitten vaan.


Liinu täpinöissään. Intoa lisäsi meille tänään saapuneet uudet perheenjäsenet joille teen oman päivityksen tässä lähiaikoina kun saan kuvia räpsittyä...

3 kommenttia: