Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Wimmausta suosittelee...
Nämä ne sitten on koukuttavia! Ties kuinka mones pussi on tänä talvena menossa eikä loppua näy. Kurkkukarkkejahan nämä on mutta ainahan sitä vähän kurkkua kutittaa köh...köh!  Sisältää kuusenkerkkäuutetta (?) mikä lievittää kurkun karheutta. Jippo näissä on pehmeä sisus, mikä on sitten todella hyvää. Pitäisi varmaan olla suosittelematta kellekään kun toimivat huumeen lailla mutta antaa nyt mennä.
Muutenpa kuulumisista sen verran että meidän rantasaunan lenkkivuorot lauantailta lopetetaan, mikä nyt tietenkin on kauhea tsokki! Protesti emailit isännöitsijälle eivät ole tuottaneet tulosta mutta elämme toivossa kuten kriisitilanteissa on tapana sanoa.
Talvi hatuttaa jo niin ettei mitään rajaa. Tahtoo vehreyttä ja liplattavia laineita!
Jukan reissupesti on vasta alkumetreillä ja mä olen jo ihan valmis lataamoon. Lassen uusinpia kepposia on laittaa mikroon leluja ja käynnistää se ja sitten pinkoa karkuun minkä kintuista pääsee. Toinen huba on pinkaista t-paitasillaan/vaippasillaan rappukäytävään ja ulko-ovesta pihalle läpsyt jalassa. Minä sitten villasukat jalassa painelen lumessa perässä. Oikein pistää veren kiertämään!

4 kommenttia: