Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Työelämään tutustumassa


Ihan käväsin tässä verestämässä työelämän muistoja parin päivän ajan hätäapuna. Seulottiin pari vuotta horsmittuneesta multa kasasta aines puhtaaksi ja valmiiksi myytäväksi tavaraksi. Täytyypi tässä sanoa että vaikka työelämä on fyysisesti rankkaa ja väsyttävää puuhaa niin ei se vedä vertoja kotiäitinä olemiselle. Kyllä pääkoppa sai levätä kun sai keskittyä ihan vaan työntekemiseen ja radion kuunteluun. Viihdykkeenä oli vielä työmaan vieressä sijaitseva lennokki kenttä jossa melkein koko ajan oli joku lennättelemässä konetta. Niitä oli sitten kiva seurata. Kaksi päivää siinä sitten touhuttiin ranteet savuten mutta kyllä tuli hieno kasa multaa. 


Aina valmiina! : )

Näkymää kuormaajan ratista. Vasempaan reunaan jää Jukan kaivinkone piiloon, mutta syöttää sieltä seulaan multaa josta se tippuu puhtaana hihnalta. Sitten minä läjitän sen kauniiksi ja isoksi kasaksi.

Askartelun paskartelut aamulla alussa.

3 kommenttia:

  1. Oho, itekö muka ajelet tuota vehettä?

    VastaaPoista
  2. Itehän tässä on kaikki tehtävä! : ) Sen jälkeen kun ollaan oltu enempi yhteyksissä (eli n.20v.sitten) olen tehnyt töitä kuorma-autoilla ja myös kuormaajilla. Ollos huoleti, nyt olen taas sohvan nurkassa kutomassa sukkia. :)))

    VastaaPoista
  3. Niin, kyllä sitä ihminen voi ajaa vähän isompaakin konetta. Ainakin sellainen ihminen jolla on ammattitaitoa.

    VastaaPoista