Sivut

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Pikkupojan perinnepaita


Vai olisiko tälle parempikin nimi? Päällikangas on pellavaa ja vuori puuvillaa. Malli on jotain peltipaidan ja riihipaidan välistä. Peltipaitaa on kaulus ja materiaali viittaa enempi riihipaitaan. Joka tapauksessa käytössä on testattu ja toimii oikein hyvin. Kestää 40 pesun hyvin ja ei kaipaa silitystä. On siis terkoitettu päivittäiseen kovaan käyttöön eikä ole mikään hienostelu pusero. "Ajan patina" vaan kivasti lisääntyy kun vähän on rypyssä. Muuten tässä on raavittu villasukkia kasaan ja katsottu elokuvia. Tänään oli säpinää kun Liinun piti mennä suorinta tietä mummulaan mutta eksyi sitten laiturille pällistelemään sorsia. Näin tämän harharetken ikkunasta ja vetäsin sadanmetrin ennätykset kun pinkasin rantaan. Tyttökin säikähti kun olin vähän hätääntynyt mutta puhuttiin asia selväksi ja sovittiin että yksin ei rantaan mennä. Miten nämä saa pidettyä hengissä täysi-ikäisiksi?

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana paita ja soma pieni poika. Taidat enemmän ommella kuin neuloa? Minä ompelen vain tilkkutöitä, nyt vähän harvemmin niitäkin, kun on niin paljon kaikkea 'uutta opittavaa'......

    VastaaPoista
  2. Siinä on meidän Lasse joka täytti juhannuksen alla 2 vuotta. Kyllä taitaa mennä aika tasan nuo ompelut ja neulomiset. Sukkia teen tasaiseen tahtiin tuossa sivussa mutta ei ole tullut laitetttua kuvia vielä. Sulla näkyy olevan aika monipuolista tekemistä. Ihan uusia juttuja jotkut mulle.

    VastaaPoista